Voorzitter Marc Collet stelt zich voor

Geplaatst
Marc Collet, voorzitter sinds 20-04-2018
Beste leden en vrienden van onze mooie verenigingen To-Zai en Ko-Tani.
Tijdens de jaarvergadering op 20 april heeft Mark Vluggen de voorzittershamer aan mij overgedragen. Mijn naam is Marc Collet en in dit stukje wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Maar voordat ik dat doe wil ik Mark namens ons allen hartelijk danken voor het vele goede werk dat hij voor onze vereniging heeft gedaan en ik hoop dat we ook in de toekomst mogen rekenen op zijn expertise en ondersteuning.

Zoals gezegd heet ik ook Marc. Ik woon met mijn gezin in Eijsden en ben sinds enkele jaren lid van de vereniging. Met enige trots heb ik mij tijdens de trainingen in Sint Geertruid opgewerkt tot de groene band en natuurlijk heb ik de hoop dat die band in de komende jaren nog enkele keren van kleur zal veranderen.

Met veel plezier heb ik kennis gemaakt met onze vriendelijke en familiaire judoclub. De trainingen zijn ontspannen, vrolijk en zeker ook gefocust op efficiënte judotechniek en ook tijdens de clubactiviteiten die veelal georganiseerd zijn door enthousiaste leden heerst er altijd een aangename en gezellige sfeer. Ik voel me dan ook vereerd dat ik in de komende tijd met de overige bestuursleden, de leden en hun achterban mag werken aan de ontwikkeling van onze vereniging. Ik heb er veel zin in en ik reken erop dat jullie je laten horen met je vragen, ideeën en verbeterpunten!

En als jullie net zo trots en tevreden zijn met onze vereniging als ik, stem dan op To-Zai via de onderstaande link! Want we willen graag met onze vereniging op de hoogste trede staan!

www.verenigingvanhetjaar.nl

Hartelijk dank voor jouw stem! (het kan nog tot 20 mei, dus wees er snel bij, en bevestig je stem via de mail.)

Ik verheug mij samen met jullie op een sportief jaar!

Marc

3 gedachten over “Voorzitter Marc Collet stelt zich voor

  1. Gefeliciteerd Marc! Ik ben zeker, dat jij met veel passie, plezier en spirit aan het werk gaat om het beste voor to-zai eruit te halen.

    Chapeau voor je engagement en het engagement van alle vrijwilligers binnen de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *