Uitslag toernooi Susteren

Geplaatst

To-Zai Margraten

Uitslag toernooi Susteren

Afgelopen weekend werd het jubileum toernooi van Judoclub Susteren georganiseerd. Van onze club deden 3 judoka’s mee aan dit evenement.

Jesper Schwoll stond flink onder spanning en dat was ook te zien in zijn eerste partij. Gelukkig wist hij in de volgende wedstrijden de spanning te weerstaan en ging het telkens beter. De aanvallen van Jesper waren zeer gericht echter dat leidde niet altijd tot een score. Uiteindelijk kwam Jesper niet op het podium maar zijn techniek en inzet geven aan dat er genoeg potentie in zit!

Dylan Stassen stond weer na lange tijd op de wedstrijdmat en miste daardoor wel wat ervaring. In de eerste ronde kwam hij tegen een judoka die telkens om de nek greep (een verboden handeling die niet door de scheidsrechters werd gezien) en Dylan daarmee blesseerde. Daar had hij in de vervolg partijen last van. Toch liet Dylan zich niet de kaas van het brood eten door aanvallend te judoën. Dit leidde echter niet tot een podiumplaats.

Yoeri Schwoll had flink ondergewicht in zijn gewichtsklasse daardoor kwamen zijn aanvallen ook niet door. Niet het krachtsverschil maar het gewichtsverschil gaf bij hem de doorslag. Verder liep Yoeri in de 2de partij een been blessure op die hem de andere partijen parten speelde. Uiteindelijk werd Yoeri net 4de.

Dit maal geen prijzen voor To-Zai maar wel was te zien dat de techniek en inzet goed waren, nu nog de juiste wedstrijdmomenten weten te pakken dan komt het volgende keer zeker goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *