Uitlag Interne competitie

Afgelopen zaterdag zijn 4 judoka’s naar de 2de speeldag van de interne competitie gegaan. Deze wedstrijddag was in Spaubeek.
In een goed georganiseerd evenement traden onze 4 beginnende judoka’s aan, en hoe!
Ike Ruyters maakte fraaie schouderworpen en wist zo 3 wedstrijden op rij te winnen, dat zorgde dat hij de 1ste prijs ontving.
Ook Sebastian Duchateau kwam zeer overtuigend over, met schitterende heupworpen wist hij iedereen tegen de tatami te werpen en zo een verdiende 1ste prijs in de wacht te slepen.
Guus Frints moest flink aan de bak, in zeer gelijkwaardige partijen wist hij er 2 te winnen, maar verloor er ook 2 nipt. Door deze gelijke maar spannende strijd was na het tellen van de punten een welverdiende 2de prijs voor Guus.
Nick Matosevic moest ook diep gaan in zijn partijen, maar hij wist door zijn geweldige inzet de partijen allemaal te winnen, dat zorgde dat Nick de 1ste prijs ontving.
Proficiat jongens! Wat een fraai resultaat van onze To-Zai judoka’s, jullie hebben To-Zai groots vertegenwoordigd! 23 maart is de volgende competitie dag, hopelijk gaan dan meer To-Zai judoka’s naar dit evenement. Opgeven kan vanaf de komende training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *