Stage Roy Meyer


Afgelopen zondag werd in het kader van het 50 jarig bestaan van Judobond Limburg een training verzorgd door Roy Meyer, een Nederlandse topper in het zwaargewicht. Roy veroverde dit jaar nog de 3de plek op het Wereld Kampioenschap in Japan. Dus niet zomaar de eerste de beste.
Onze jeugd die ruim vertegenwoordigd was had vooral veel plezier, dat kwam ook door de fantastische wijze waarin Roy Meyer de lessen gaf. Na een speelse warming-up kwam een fraaie schouderworp aan bod. Natuurlijk kon een spel op het laatst niet uitblijven, en zeker het stoeien met deze gigantische topper was een feest voor de jeugd.
Uiteindelijk werd er nog een mooie foto gemaakt met iedereen afzonderlijk, en dat ging met de nodige inleving naar iedereen persoonlijk. Voor de jeugd was het een bijzondere ervaring en heel erg leerzaam, maar ook voor de mensen naast de kant was het een fantastische middag! Hulde aan Roy Meyer en de Jeugd commissie die deze dag georganiseerd hebben.

Pupillen wedstrijden
Voor onze jeugd mag Roy Meyer dan een voorbeeld zijn, maar hij is ook begonnen met instap toernooien. Zo’n instap toernooi vindt plaats op 2 november in de gymzaal in Margraten. Wil je mee doen en kijken of je net zoveel talent hebt om door te groeien naar een topper geef je dan zo snel mogelijk op tijdens de training!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *