Regenboogtoernooi 2020

Afgelopen zondag was het jaarlijkse regenboog toernooi in Randwijck. Van onze club deden maar liefst 13 judoka’s mee. Met vooral beginners die nog veel moeten leren op wedstrijd gebied! Maar dat leerproces is uitstekend ingezet.
Maxime Duchatreau liet zien dat hij uit het juiste judohout gesneden is, hij wist met mooie technieken alle partijen te winnen en zo 1ste te worden.
Teun Bouchoms begon zeer sterk maar zijn tegenstanders waren net iets sneller waardoor zij de punten kregen, dat zorgde dat Teun net buiten de prijzen viel.
Hugo Reumers liet zien dat hij flinke vordering gemaakt heeft, jammer genoeg werden zijn aanvallen niet omgezet in punten waardoor Hugo buiten de prijzen viel.
Jacob Habets is een aanvallende judoka maar aanvallen worden ook overgenomen en dat gebeurde bij Jacob. Toch wist hij zich terug te vechten en een zwaar gevochten 2de prijs in de wacht te slepen
Loe Vissers had het erg zwaar, maar hij verweerde zich dapper, dat mocht niet baten want met de prijzen in zicht werd hij uitgeschakeld
Guus Frints, Ussep Chapo en Bram Velthorst zaten bij elkaar en dat werd een ware titanen strijd. Uiteindelijk werd een goede maar ook grotere judoka kampioen, Guus die altijd alles geeft, zorgde voor de 2de prijs Ussep verweerde zich het beste en pakte een uitstekende 3de prijs. en Bram stond net naast het podium op de 4de plaats. Maar wat was het een genot om naar jullie te kijken!
Sebastiaan Duchateau begon uitstekend met een fantastisch punt maar in de strijd om de hoogste eer was de concentratie even weg, dat zorgde dat Sebastiaan de 2de prijs binnen haalde.
Voor Alex Loo was dit een eerste echte toernooi maar dat was niet te merken aan zijn inzet! Echter zijn inzet werd niet beloond en Alex werd voortijdig uitgeschakeld
Lenn Crolla had het ook erg zwaar in zijn klasse, ondanks enkele winstpartijen kon hij geen podiumplaats bemachtigen.
Arjen Bons zat in een zware poule, maar met technisch en doordacht judo wist hij partij na partij te winnen en zo op een magistrale wijze de 1ste plaats te bemachtigen
Rein Willems had het erg moeilijk, routine van zijn tegenstanders was hoger en dat brak Rein op. Opvallend was wel Rein’s geweldige technische inzet.
Sienna Drescher is een technische judoka, nu moet ze de wedstrijd spirit nog zien te krijgen. Dat lukte vandaag nog niet, maar let op daar gaat aan gewerkt worden.
Proficiat jongens en meisjes. Een fantastisch resultaat met de prijzenoogst. De trainers zijn erg tevreden over de inzet en het technisch vermogen van onze jeugdige judoka.s blijf dit vast houden dan komen de resultaten spoedig aangewaaid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *