Commissies van To-Zai

De organisatie van judoclub To-Zai is opgedeeld in diverse commissies. Iedere commissie heeft haar eigen taken en verantwoordelijkheden binnen onze judoclub.

Het Technisch kader draagt zorg voor alles wat er op de judomat gebeurt. Het bestuur draagt natuurlijk de verantwoordelijkheid en heeft een controlerende functie maar op inhoudelijk gebied (wanneer wordt b.v. welke worp gegeven) laat het bestuur de verantwoording aan het technisch kader over omdat de leden van dit kader vakbekwaam zijn ( zij hebben hier voor hun diploma’s behaald) en dus het beste weten wat er op de mat moet gebeuren om zo goed mogelijk les te kunnen geven volgens de doelstellingen van de club. In het technisch kader zitten de leraren van judoclub To-Zai. Voor vragen kunt u zich tot hun wenden.

Het evenementen kader verzorgt eigenlijk alles wat er naast de mat wordt georganiseerd voor de leden en familie. Dit houdt dus in dat dit kader heel veel werk heeft omdat wij als clubje heel veel naast de mat organiseren zoals: judokamp, feestavond, wandeltocht en sinterklaasavond. Wij als vereniging vinden het heel belangrijk om niet alleen maar met judo bezig te zijn maar ook met andere zaken die het “wij” gevoel binnen de club vergroten en ten goed komt aan de sfeer op en naast de mat. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een evenementen kader. Bij de organisatie van een evenement stelt het bestuur een evenementen kader in bestaande uit leden, vrijwilligers en het bestuur. Samen wordt het evenement gepland en georganiseerd. Bij deze willen wij u als nieuw lid of ouder vriendelijk vragen om over het volgende na te denken. Heeft u interesse om in het evenementen kader plaats te nemen om zo nog meer activiteiten te organiseren voor de club, wendt u zich dan tot het bestuur of de trainers.

Het wedstrijdkader verzorgt alles met betrekking tot de wedstrijden waar judoclub To-Zai aan deelneemt. Namelijk de inschrijving, de weging, het vervoer regelen en het bekend maken van nieuwe toernooien. Maar ook het verkopen van nieuwe en 2e hands judopakken en de organisatie van de diploma’s. Heeft u vragen hierover kunt u zich wenden tot het wedstrijdsecretariaat, Bart van Voorden.

Volg ons ook op Facebook

Aankomende Evenementen
Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Sponsoren