Louis Hassleman Toernooi Baexem

Uitslag Louis Hasselman toernooi Baexem
Afgelopen zondag werd voor de 12de keer het Louis Hasselman toernooi in Baexem georganiseerd. De deelname was dit jaar in alle klasse niet zo groot, en ook van onze club waren maar 3 judoka’s vertegenwoordigd. Wel kunnen we zeggen dat iedereen op zijn eigen niveau zijn kunnen heeft laten zien!
Bij de Dames kwam Noortje Duisings in actie, hier liet Noortje zich in de 1ste wedstrijd verrassen met een fraaie combinatie. Maar daarna wist Noortje 2 wedstrijden met een goede uitgevoerde heupworp de partijen te overwinnen. Noortje pakte een zeer verdiende 2de prijs.
Aron van der Meer moest weer even in het ritme kommen. Tegen kleinere tegenstanders heeft hij het altijd moeilijk en dat bleek ook vandaag weer. Ondanks dat wist Aron in alle partijen te scoren, maar dat leverde niet altijd de eindwinst op. Ook de ander wist te scoren met als resultaat dat Aron na 4 felle partijen een 3de prijs in de wacht sleepte. Bas Koelewijn liet in zijn 1ste partij gecontroleerd judo zien tegen een sterkere tegenstander, ondanks dit verlies putte Bas kracht uit deze partij. Echter in de beslissende strijd struikelende hij over zijn eigen benen, dit zorgde voor een 3de prijs als eindresultaat.
Proficiat dame en heren. Niet gek als er 3 deelnemers zijn en je gaat met 3 prijzen naar huis. Al is niet alleen het resultaat dat telt ook de weg er naar toe is belangrijk. Deze toernooien geven een inzicht wat en hoe we afgelopen tijd hebben gewerkt, maar zeker waar we de komende periode nog aan moeten werken! Nogmaals proficiat met dit mooi resultaat!

Club Kampioenschappen
Zondag 24 februari zullen de clubkampioenschappen te Margraten gehouden worden. Iedereen wordt al zo veel mogelijk gewogen. Zorg dat je tijdig aangeeft of je daadwerkelijk mee doet zodat we veel gelijkwaardige klasse kunnen maken. Inschrijfgeld is 5 euro.
We hopen dit jaar ook weer op een grote deelname waardoor dit club feest weer een memorabele dag mag worden! Natuurlijk hopen we ook weer op een grote opkomst van de ouders familie en vrienden op deze dag, wat is er mooier dan de Margratense jeugd op sportieve wijze te zien strijden om de hoogste club eer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *