Laatste restjes seizoen 2018 / 2019

Afgelopen periode zijn weer de examens geweest en dat heeft een mooi resultaat opgeleverd. Alle judoka’s hebben zich te afgelopen half jaar uit de naad gewerkt om op examen te mogen gaan. Ondanks de warmte wist iedereen een mooi examen af te leggen en het is altijd een beloning als dit goed is. Velen zijn geslaagd voor een halve band en kunnen zich komend jaar voorbereiden op de hele band. Maar er zijn ook velen geslaagd voor de hele band deze staan hier onder vermeld.

Geel: Teun Bouchoms, Sienna Drescher, Sebastian Duchateau, Seb Meuris, Daan Beckers, Pierre Delahaije, Maud van Loo, Ike Ruijters, Keano Smissaert, Juup Slenter, Liam Beckers , Yente Lardinois, Dané Roks en Yana Wolfs
Oranje: Nick Raeven, Lotte Steijns, Bas Vaessens, Xavier Webers, Guus Frints, Kay Frissen,Tijn Sluijsmans, Rainu Poolmans, Dean Roks , Levi Wolfs en Stefan Vliegen
Groen: Max Collet, Luna Haesen, Kay Brouns, Roeven Evers, Finn Offermans, en Kay Willems,
Blauw: Peter Maessen, Remco Maijer, Lieve Minten, Victor Rulkens, Levi Offermans en Dinand Geijselaers

Allen gefeliciteerd met deze welverdiende hogere judograad! Natuurlijk is dit niet het eindstation maar een nieuw begin naar de volgende kleur. Hierbij wensen we jullie veel plezier en veel succes in het nieuwe seizoen.
De diploma’s volgen direct in het nieuwe seizoen. We vragen aan alle geslaagden om het examengeld (5 euro) op de desbetreffende trainingslocatie te voldoen.

Vakantie
We wensen iedereen een fijne vakantie toe, geniet van de welverdiende rust! Komend jaar zal er veel te doen zijn, onze club bestaat 50 jaar en we mogen ook nog mee profiteren van het jubileum jaar van de Judobond in Limburg. Zij organiseren in het begin van het nieuwe seizoen veel leuke activiteiten. We hopen dan ook dat jullie hier massaal aan deel zullen nemen!
We starten weer direct na de schoolvakantie:
– Locatie Berg en Terblijt op 22 augustus
– Locatie Margraten op 23 augustus
– Locatie Sint Geertruid op 26 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *