Jeanine Frints genomineerd voor “Sportvrijwilliger van het jaar”!

Beste leden en vrienden van To-Zai en Ko-Tani,
Het is ons een groot genoegen om aan jullie bekend te maken dat onze Jeanine Frints genomineerd is als vrijwilligster van het jaar 2019 binnen onze gemeente Eijsden-Margraten.
Al sinds jaar en dag is Jeanine binnen onze vereniging actief. Eerst als judoka, daarna ook als vrijwilligster. Volgend jaar tikt ze zelfs de 40 jaren lidmaatschap van To-Zai aan!
Als jeugdlid is zij op de mat begonnen en uitgegroeid tot de moederkloek van onze vereniging. Naast haar reguliere baan en intensieve zorgtaak als mantelzorger in haar ouderlijk huis kunnen we altijd op haar rekenen en vind je haar iedere training of toernooi in de zaal.
Ze ontfermt zich over alle randzaken naast de mat. Zo is zij onder andere tijdens de trainingen in Margraten het aanspreekpunt voor de jeugdleden als ook de ouders en/of verzorgers van de leden. Ook als het even wat minder gaat (zowel voor zaken rondom de vereniging als ook privé) staat zij altijd met raad en daad klaar om iedereen op te vangen. Zij heeft wat dat betreft al menig lach en traan voor bij zien komen. Verder verzorgt zij de EHBO en draagt ze zorg voor de in en uitgifte van de judogi (judopakken) en overige spullen die de judoka’s voor de uitvoering van de sport gebruiken. En, daarbij maakt zij reeds jaren deel uit van de wedstrijdcommissie van onze vereniging.
Met groot respect en dankbaar draagt het bestuur van de vereniging Jeanine voor als vrijwilligster van het jaar 2019! En hoe de jury op 9 december ook zal oordelen, voor ons is Jeanine een echte super kanjer.
Check regelmatig deze website: sportgalaem voor updates!

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *