Bart van Voorden 2de Dangraad Judo

Bart krijgt onder het toeziend oog van zijn trainer Erik Klaessens, door dhr. Lumens zijn 2e Dan uitgereikt.

 

Als je judo doet is het behalen van je zwarte band een grote mijlpaal. Maar daarna stopt het zeker niet! Je gaat de technieken verfijnen en meer beleven. Ook leer je nieuwe technieken, zo deed ook Bart van Voorden, en hij wist het niveau zo goed te verbeteren dat hij afgelopen zondag 17 juni zijn technische vaardigheden mocht laten zien aan een 3 koppige jury.

Al was in de voorbereidingen niet alles gelopen zoals het eigenlijk zou moeten, tijdens het demonstreren van de technieken liep alles gesmeerd. Hier was de jury het gauw over eens dat het technisch wel goed zat. Bij het uitvoeren van het Kata, een serie technieken in een afgesproken vorm, mag er weinig tot niets fout gaan. Dus is de spanning des te groter, maar ook hier wist Bart een overtuigend Kata neer te zetten, hierdoor kon de jury ook niets anders beslissen dat Bart zijn 2de Dangraad toe te kennen.

Proficiat Bart, een geweldige prestatie! Je bent een voorbeeld voor vele Margratense judoka’s blijf dit vast houden! Deze 2de Dangraad is weer een nieuw hoofdstuk in je nu al rijke judo carrière, maar let op; achter dit hoofdstuk komen nog vele hoofdstukken. Het boek is nog niet uit, dus ga door met deze ingeslagen weg.

Een gedachte over “Bart van Voorden 2de Dangraad Judo

  1. Bart kerel, geweldig trots op jouw, en vereerd dat ik dat als vader voor jouw heb mogen en kunnen doen!
    Erik noemt jouw terecht een voorbeeld voor veel judoka’s, en ik hoop dit ook nog een keer met en voor Chris te kunnen doen, succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *